Top

Stempel een-of meerkleuren

  • Stempel een-of meerkleuren
  • Stempel een-of meerkleuren
  • Stempel een-of meerkleuren
  • Stempel een-of meerkleuren
  • Stempel een-of meerkleuren
20,00
per stuk
16,53 excl. BTW


Prijzen via mail
beginnend vanaf 25 euro.
Wij maken uw stempel, voor huis, vereniging, school, kantoor, etc

Onze specialiteit zijn de meerkleuren stempels waarbij we zowel tekst en logo of tekeningen in een stempel kunnen verwerken.Enkele voorbeelden:

Bij ons kan je kiezen uit tekst, logo of tekening, of beide.We hebben diverse kleuren in ons assortiment.Maak uw ontwerp van stempel en stuur het ons door in jpeg of png formaat.

Is het moeilijk voor je om zelf te ontwerpen?

Dan kunnen wij je wel helpen!Voor eenvoudige ontwerpen rekenen we meestal geen bijdrage aan hier voor.Als het ontwerp toch te veel werk eist, dan nemen we eerst contact met je op om de eventuele extra bijdrage te bespreken.

Lever ons je ontwerp aan in de kleuren die je wenst dat de stempel krijgt.Dus lever ons geen zwart wit logo aan als je drie kleuren wenst te verwerken.

Stuur ons het logo met de drie kleuren in verwerkt zodat we perfect weten waar we welke kleur inkt moeten voorzien.

Onze stempels hebben een uniek kliksysteem.Een stempel zit op een stempelplaat. Die stempelplaat (met dekseltje) klik op de stempelhouder.

Als je bv drie stempels wenst te bestellen, dan hoef je maar een keer de stempelhouder (het blokje) mee te bestellen.Je kan de andere twee stempels eenvoudig kikken op het blokje.Voor je eerste bestelling bestel je dus het blokje mee.Voor de volgende bestellingen hoeft dat eigenlijk niet meer (tenzij je graag per stempelkussen een eigen stempelblokje hebt omdat je niet steeds van stempel wilt wisselen).

Onze stempels zijn zelf-inktend.

Dat betekent dat u niet elke keer, tussen elke afdruk, de stempel moet gaan inkten op een inktkussen.

U krijgt de stempel thuis, reeds voorzien van inkt door ons.

U kan hiermee ongeveer 50 afdrukken zetten.Van zodra u vindt dat de afdruk te veel vervaagt, kan u het stempelkussen opnieuw inkten.

U doet dit door inkt, met de juiste kleur op de juiste plaats, aan te brengen op de stempel.Een druppeltje volstaat! Geef het stempelkussen tijd om de inkt op te nemen.
Na 1 a 2 minuten kan u de stempel weer gebruiken voor een 50 tal afdrukken.De eerste 10 afdrukken zullen nog niet mooi afgelijnd zijn maar inktvlekken bevatten Dat is normaal.
Dit is inkt dat niet in het stempelkussen is ingedrongen en dus resterend op de het kussen zit (afval dus). Na een tiental afdrukken zal het overtollige inkt verdwenen zijn en krijgt u steeds mooiere afdrukken.Hoe harder u drukt, hoe meer inkt er nablijft en hoe sneller u opnieuw zal moeten inkten.

Ontwerp meerkleuren stempel:
Wij maken jouw stempel met tekst, logo of tekening en of combinatie van beide.Geef dus hieronder door welke tekst we moeten voorzien, welk lettertype, welke uitlijning (gecentreerd, links of rechts uitgelijnd), ...Wil je graag je logo er bij, upload deze dan.
Het liefst ontvangen we ontwerp in een afbeelding, in jpeg of png formaat.
Deze kan je ook uploaden.

Lukt het uploaden niet?

Stuur het ontwerp dan door naar eva@printhut.be

De kleuren die we kunnen gebruiken in de stempel zijn:

zwart - blauw - bruin - groen - grijs - lavendel -
magenta - navy - orchidee - oranje - roze - paars -
rood - tealturquoise - walnut - geel - asblauw - asroze


Voor een meerprijs van 5 euro kunnen we het stempblokje ook voorzien van tekst / logo (zelfde kleur als blokje).

1 of meer € 20,00 per stuk
2 of meer € 18,00 per stuk
5 of meer € 15,00 per stuk