Top

SunnyTent maat L

Nieuw 9% Korting
  • SunnyTent maat L
  • SunnyTent maat L
€ 429,00
389,00
321,49 excl. BTW
Product is tijdelijk uitverkocht (enkele dagen)
Verwachte levertijd: 5 maandVoorraad: 0


Levering december 2018!
Mail ons voor bestellingen naar eva@printhut.be.

De natuurlijke warmtebron voor je zwembad

Al lang gezocht naar een oplossing voor het koude en vieze zwembad in je tuin? Dan is de zoektocht nu ten einde: de SunnyTent is speciaal ontwikkeld voor het warm én schoon houden van je zwembad.

Maak kennis met de SunnyTent, dé manier om je zwembad te overkappen. Met zo’n zwembadoverkaping heb je geen last meer van koud en vies water. Door de SunnyTent te gebruiken als Zwembad Tent ® heb je voortaan warm en schoon water, zonder grote energiekosten en andere middelen die niet werken.De SunnyTent is een overkapping en windscherm tegelijk.

Geen last meer van vervuiling! En met een beetje zon is het in de tent al snel lekker warm. Door de bolvorming en de gebruikte materialen is de SunnyTent bestand tegen harde wind. En dat zónder scheerlijnen.

Het opzetten van de tent kost ook nog ‘ns weinig tijd.

Van half mei tot eind augustus wordt het in de SunnyTent zelden kouder dan 25 graden. Ook als de zon weinig / niet schijnt. Als de zon wel regelmatig schijnt loopt de luchttemperatuur enorm op. Daardoor is de zwemwatertemperatuur in genoemde periode zelden lager dan 25 graden en meestal hoger. En dat zonder energiekosten!

 

In het voor-en najaar en na enkele frisse zomerdagen is je zwemwater ijs- en ijskoud. Met de SunnyTent is dat verleden tijd. De SunnyTent maakt gebruik van het “tuinbouwkas-principe”, waardoor het water heel snel opwarmt. De doorzichtige tent geeft de zon volop kans om het water op te warmen. Van medio april tot september is het water daardoor al snel 25 graden of warmer. Ook als de zon weinig tot niet schijnt. Je kunt dus veel langer van je zwembad genieten! En dat zonder energiekosten en belasting van het milieu.

Daarnaast houdt de SunnyTent als zwembadtent het water schoon. Bladeren, bloesem en vogelpoep belanden niet meer in het water. Daardoor hoeft het zwembad nog maar zelden te worden schoongemaakt en is het veelvuldig vervangen van het zwemwater ook niet meer nodig. Daarmee wordt het milieu ontzien en wordt ook nog eens veel geld voor water, chloor en pH-verhogers &-verlagers bespaard. Ook hoef je geen geld meer te besteden aan een zwembadzeil (dat slecht werkt).


Met een gesloten SunnyTent warmt het water snel op door de zon en blijft het lekker schoon
.


De SunnyTent gedeeltelijk open: 
het doek dient zo als windscherm.

De SunnyTent helemaal geopend: prettig bij heel warm weer.
Het doek ligt opgevouwen achter het zwembad.

 

Tip: Je kunt je SunnyTent natuurlijk opruimen aan het eind van het seizoen. Maar je kunt ‘m ook over je trampoline of zandbak zetten, waardoor de kinderen ook in de winter heerlijk kunnen ‘buiten’ spelen.
Tip: Je kunt je zwembad mét SunnyTent het hele jaar laten staan. Dus ook in de winter. Het water blijft schoon én het zwembad wordt niet vies (geen groene aanslag etc.). In de lente kan het zwembad direct weer in gebruik genomen worden. Dus zónder opruimen in het najaar en zónder opnieuw opzetten in het voorjaar / de zomer. Raadpleeg wel even de gebruiksaanwijzing.

De ronde SunnyTent is verkrijgbaar in twee maten:
M(edium) en L(arge).
De maat M heeft een doorsnede (aan de grond) van 4,42 meter en maat L 5,40 meter. De tophoogte van maat M bedraag 2,21 meter en van maat L 2,70 meter.

Dit is wat onze klanten vinden van de ZwembadTent:“Eindelijk geen gehannes meer met afdekzeilen waarbij het vuil uiteindelijk toch nog in m’n zwembad valt”.

Weg met alle schoonmaakattributen! SunnyTent voorkómt dat het water vuil wordt. Dat is toch veel logischer”.

“Slecht werkende solar systemen en dure energieslurpende verwarmingsapparaten zijn niet nodig. De zwembadtent van SunnyTent warmt het water heerlijk op en een zwembadzeil is niet meer nodig”.

“Wij hebben de koepeltent van SunnyTent over onze jacuzzi geplaatst. Heerlijk! Sta je niet in één keer midden in de kou”.

“Groen water na een onweersbui? Niet meer met een SunnyTent”.