Top

Visitekaartjes dubbelzijdig bedrukt

  • Visitekaartjes dubbelzijdig bedrukt
  • Visitekaartjes dubbelzijdig bedrukt
0,00
0,00 excl. BTW


PRIJSOFFERTE VIA MAIL naar eva@printhut.be

Voor een echte professional kan een visitekaartje op zak niet ontbreken. Bij ons kan je gemakkelijk visitekaartjes bestellen.

Je ontwerp 88 x 55 mm kan je ons doormailen (met vermelding van je bestelnummer) of uploaden via wetransfer naar eva@printhut.be.

Deze visitekaartjes worden dubbelzijdig bedrukt (voor en achterkant dus).

Liever een kant bedrukken?

Ga dan naar "visitekaartjes enkelzijdig bedrukt".

De papiersoort die we gebruiken is een veel gebruikte soort, vooral voor promotionele artikelen. Het is de voordeligste manier om je boodschap over te brengen naar je klanten. Met deze papiersoort maak je van je drukwerk echte klassiekers.

Houtvrij offset is een papiersoort met een open structuur. Door de open vezel structuur neemt het papier de inkt beter op, dus ook de inkt van printers. Tevens zorgt de open structuur voor een schroef oppervlak en daardoor is het makkelijk te beschrijven met een pen. Op de gladde papiersoorten glijdt een balpen over het oppervlak en schrijft dus niet, bij een stroef oppervlak rolt de bal in de pen, waardoor de inkt op het papier wordt gezet. Houtvrij offset is gebleekt en heeft altijd een matte uitstraling.